Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΙΩΤΗ Θυμήσου -- Τιμώρησε ---- Αλλά και απαίτησε ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ..... ΤΩΡΑ !!!


Λένε ότι τα χρυσόψαρα έχουν μνήμη της τάξης των 3 δευτερολέπτων ….  άλλοι υποστηρίζουν πάνω από 24 ώρες… Δεν θα τα χαλάσουμε για αυτό… Ο δε ελέφαντας είναι ένα πανέξυπνο ζώο με πολύ καλή μνήμη, που την χρησιμοποιεί για τον προσανατολισμό του, ενώ  η ευφυΐα του είναι αντίστοιχη αυτή των δελφινιών !!!!
Φίλε  κάτοικε του Γραμματικού και  της Κερατέας. Τελικά  εσύ ξεχνάς ή θυμάσαι ακόμα ???
Σου δίνεται η μεγαλύτερη ευκαιρία  μέχρι σήμερα στις 6 Μαΐου να  τιμωρήσεις όσους σε χτύπησαν, όσοι πρόδωσαν τα όνειρα σου, το μέλλον το δικό σου και των παιδιών σου, την υγεία σου και την αξιοπρέπεια σου.  Δεν χρειάζεται να βγεις στους δρόμους, να φωνάξεις , να σηκώσεις πέτρα ή μολότοφ, δεν χρειάζεται να χτυπήσεις, να ξενυχτήσεις ή να βλασφημήσεις..
Αυτή τη στιγμή έχεις ένα όπλο που το είχες στα χέρια σου χρόνια… Ένα όπλο που το είχες αμελήσεις , το είχες διαγράψει και το είχες περιφρονήσει.. Ένα όπλο που κάποιοι άλλοι τόσα χρόνια  στο είχανε «παροπλίσει¨…. Την ΨΗΦΟ ΣΟΥ  !!!!!
Είναι στο χέρι σου, στο χέρι μας αν
μετά τις εκλογές θέλεις  να βγεις πάλι στου δρόμους.. Είναι στο χέρι μας  να πας ΤΩΡΑ, ΣΗΜΕΡΑ  σε όποιο συνδυασμό θέλεις να υποστηρίξεις ΚΑΙ  να απαιτήσεις λύσεις !!  Φιλικές για το περιβάλλον και να θέσεις σαν όρο ότι το πρώτο που πρέπει να κάνουν για την διαχείριση των απορριμμάτων είναι η ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ και η ΔΙΑΛΟΓΗ ΣΤΗ ΠΗΓΗ !!
Για αυτό σκέψου καλά γιατί άλλη ευκαιρία δεν πρόκειται να δοθεί !!
Θυμήσου τι σου  ΚΑΝΑΝΕ και ΠΟΙΟΙ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ !!
Τιμώρησε αυτούς που ΠΡΕΠΕΙ !!
Και απαίτησε ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ  !!!
 Γιατί χρέος μου είναι και υποχρέωση  να το υπενθυμίζω !!
Με Τιμή
Κυριάκος Γκίκας
1.        ΥΓ  Όπου διαχείριση των απορριμμάτων ( ΧΥΤΑ )  αντικατέστησε  ότι άλλο πρόβλημα θέλεις

Πηγή E-mial

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε τι σκέπτεστε...