Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ - ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝΕ ??? Ακόμα ένα Case Study για το Κύριο Θ. Πάγκαλο !!


 Ελάτε Κύριε Σγουρέ και Κύριε Πάγκαλε  να πετύχουμε  το 100% της ανακλύκλωσης και μετά έχει ο Θεός. Τι ποσοστό έχει σήμερα η ανακύκλωση στην Ελλάδα  Κύριε Σγουρέ και Κύριε Πάγκαλε ???????
Με Τιμή
Κυριάκος Γκίκας

http://www.econews.gr/2011/04/12/sgouros-diaxeirisi-aporrimmatwn/

12 Απριλίου 2011, 17:36 | Εμφανίσεις: 742
Διαχείριση απορριμμάτων: «σοβαρό το πρόβλημα στην Αττική» λέει ο Γ. Σγουρός

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:
«Το πρόβλημα της διαχείρισης των απορριμμάτων στην Αττική έχει πάρει δυστυχώς τεράστιες διαστάσεις», δήλωσε ο περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός σε εκτεταμένη σύσκεψη για τη διαχείριση των στερεών αποβλήτων της περιφέρειας.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Ναυτεμπορικής, όπως είπε κατά την εισήγησή του, «οι χώρες που πέτυχαν να αξιοποιήσουν τα απορρίμματά τους πέρασαν μέσα από επίπονες διαδικασίες και ξεπέρασαν όλοι μαζί με κοινή λογική το σύνδρομο «όχι στην αυλή μου«, όπως το αντιμετωπίζουμε εμείς σήμερα στην Κερατέα αλλά και το θέμα της επιλογής της τεχνολογίας ή των τεχνολογιών διαχείρισης με βάση τον διάλογο και πρωτίστως τη συμμετοχή των πολιτών».
Ο κ. Σγουρός ανέφερε ότι στον Προϋπολογισμό του 2011 της Περιφέρειας εντάχθηκε ποσό περίπου ενός εκατομμυρίου ευρώ, με σκοπό την ενίσχυση της ανακύκλωσης των απορριμμάτων.
Ωστόσο, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ξεκαθάρισε ότι «ακόμα και αν μπορούσαμε να πετύχουμε 100% ανακύκλωση, πάλι θα υπήρχε ανάγκη χωροθέτησης και κατασκευής Χώρου Υγειονομικής Ταφής για τα υπόλοιπα απόβλητα που παράγονται από την επεξεργασία των αποβλήτων και από την ανακύκλωση».
«Μέχρι σήμερα», πρόσθεσε, «δεν έχει επιτευχθεί τεχνολογικά η εξαΰλωση των απορριμμάτων, άρα πάντα κάτι θα μένει και κάπου θα πρέπει να το διαθέσουμε».
Μεταξύ άλλων, ο περιφερειάρχης Αττικής εξήγησε ότι οι θέσεις των ΧΥΤΑ, έχουν επιλεγεί ώστε να μειώνεται σημαντικά η διαδρομή που πρέπει να κάνουν τα απορριμματοφόρα από τα σημεία συλλογής των απορριμμάτων στις πόλεις μέχρι τα σημεία επεξεργασίας

----------------------------------------------
From: Kyriakos Gkikas [mailto:kyriakosgkikas@gmail.com]
Sent: Friday, January 27, 2012 12:52 AM
To:Αποδέκτες
ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ - ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ; pressofficeinfo@varnavas.gr
Cc: ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ - ΔΗΜΑΡΧΟΣ; ma.saraki@ypes.gov.gr; n.archontas@ypes.gov.gr; h.katsouli@ypes.gov.gr; office@antiproedros.gov.gr; Πολιτικό γραφείο Θεόδωρου Πάγκαλου; pangalos@otenet.gr; Mike Apostolopoulos; Mike A.; D.S.DAMASKOS
Subject: Fwd: ( Waste Management in EU 27 in 2007) ---ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝΕ ??? Ακόμα ένα Case Study για το Κύριο Θ. Πάγκαλο !!

Λονδίνο,    26  -   Ιανουαρίου   –  2012
 Κυριάκος Γκίκας
Παύλου Κουντουριώτη 2
Γραμματικό – Αττικής
Τ.Κ 19007
Τηλ. 00447751370525
e-mail: kyriakosgkikas@yahoo.co.uk


ΠΡΟΣ
Γραφείο Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης

Ζαλοκώστα 10, 10671 Αθήνα
Τηλ. 213 1502100, Φαξ 210 3227544
Ε-mail : officeantiproedros.gov.gr

Θέμα « Ακόμα ένα Case Study για το Κύριο Θ.  Πάγκαλο !!»

Αγαπητέ Κύριε Πάγκαλε,

Μιας και αναφέρεστε  για τις  Τοπικές ηγεσίες, ( Σχετικό 1), σχετικά με το τι κάνουνε τα απορρίμματα τους , απάντηση σε  επιστολή σας  προς το κύριο  Κουλούρη ,12 Μαΐου 2011.
Σας υπενθυμίζω, μιας και τότε ήσασταν και εσείς  ένας από τους αποδέκτες σε αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα, ( Πολιτικό Γραφείο Θεόδωρου Πάγκαλου – info@pangalos.gr  - 01/10/2011 ).
Με ηλεκτρονική επιστολή ,( Σχετικό2),  ζητούσα από τους Δήμους της Αττικής  να αναρτήσουν το πρόγραμμα της ανακύκλωσης όπως πολύ καλά έχει κάνει μέχρι σήμερα ο Δήμος Ελευσίνας.. Δυστυχώς μάταια !! Κανένας Δήμος  δεν απάντησε μέχρι σήμερα. Μάλιστα όταν πάλι επιχείρησα να το ξαναστείλω το σχετικό αίτημα μου. Πολλοί Δήμοι είχαν μπλοκάρει το E-mail μου.
Ελάτε λοιπόν εσείς σήμερα Κύριε Πάγκαλε από τη θέση που είστε,  όπως αυτή του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και βοηθείστε μας να μάθουμε τι γίνεται.
Υποχρεώστε τους Δήμους να απαντήσουν.
Παρακαλώ για τις δικές σας ενέργειες απο την θέση του Αντιπροέδρου.
 Δεν γίνεται, Αντιπρόεδρος της παρούσας Κυβέρνησης είστε και σίγουρα μετράει ο λόγο σας.
Σας Ευχαριστώ θερμά

Με Τιμή
Κυριάκος Γκίκας

ΥΓ1 . Παρακαλώ πολύ, όποιος επιθυμεί, ας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στους Δήμους για απάντηση του σχετικού αιτήματος μου.
Σχετικό 1 
Απόσπασμα απάντησης Επιστολής κύριου Πάγκαλου στο κύριο Κουλούρη 12/05/2011
Σχετικό 2 


---------- Forwarded message ----------
From: Kyriakos Gkikas
Date: 2011/10/1
Subject: ( Waste Management in EU 27 in 2007) ------------ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝΕ ???

Αγαπητοί  Εκπρόσωποι των Δήμων της Αττικής,
Με δεδομένο ότι η Ελλάδα δεν τα πάει καθόλου καλά στο θέμα της ανακύκλωσης.  Παρακαλώ δείτε σχετικό γράφημα ( Waste Management in  EU 27 in 2007) . Μπορεί ο κάθε Δήμος να αναρτήσει το πρόγραμμα της Ανακύκλωσης όπως πολύ καλά έχει πράξει ο Δήμος Ελευσίνας ??? (http://www.eleusina.gr/index.aspx?sflang=el )
Σας Ευχαριστώ
Με Τιμή

Κυριάκος Γκίκας

----------------------------------- 
Δήμος Ελευσίνας
Θέμα Ανακύκλωση
Δείτε την παρουσίαση - μελέτη που έχει ετοιμάσει ο Δήμαρχος Ελευσίνας Γιώργος Αμπατζόγλου για την ανακύκλωση. Πατήστε εδώ για να την δείτε ή να την αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας.
Βασικές Αρχές Ανακύκλωσης

http://www.eleusina.gr/index.aspx?sflang=el
http://www.eleusina.gr/index.aspx?sflang=el
--------------------------------------
Με ένα κλικ αντιγράψτε ολα τα E-mails Δήμων της Αττικής
Παρακαλώ στείλτε ομαδικά  για να απαντήσουν στο σχετικό αίτημα
.
grdim@agiavarvara.gr, grafeio.dimarchou@agiaparaskevi.gr, dad-may@dad.gr, agiianargirinas@0087.syzefxis.gov.gr, kagistri@otenet.gr, mayor@cityofathens.gr, egaleo@egaleo.gr, aegina1@otenet.gr, info@alimos.gr, thmiha@maroussi.gr, grafeiodimarxou@aspropyrgos.gr, grdhm1@acharnes.gr, info@dimosvoulas.gr, noni@vrillissia.gr, dimarxos@dimosbyrona.gr, info@galatsi.gr, grammateia@0114.syzefxis.gov.gr, dafni05@otenet.gr, secretary@agstefanos.gr, elefsina@otenet.gr, dimarxos@argyroupoli.gr, dhmarxos@zografou.gr, info@ilioupoli.gr, dimiraklio@iraklio.gr, ilion@ilion.gr, dimos@kessariani.gr, kalithea@otenet.gr, fmelas@keratsini.gr, dkifisia@gmail.com, korydallos@korydallos.gr, koropi@hol.gr, kythira@otenet.gr, dhmarxos@lavrio.gr, b.basiotou@dimospefkis.gr, dimosmandras@gmail.com, info@marathon.gr, webmaster@markopoulo.gr, dhmegara@otenet.gr, info@metamorfossi.gr, xypeteon@otenet.gr, dimsxesei@neaionia.gr, dnsmyrni@hellasnet.gr, info@polisnikaia.gr, paiania_mayor@hol.gr, dimpf@otenet.gr, info@gerakas.gr, dimarxos@holargos.gr, mayor@pireasnet.gr, melissia@otenet.gr, grdimper@otenet.gr, msecretary@ananeper.gr, petroupoli_@petroupoli.gr, dimporu1@otenet.gr, grafeio-dimarxou@0164.syzefxis.gov.gr, mail@0165.syzefxis.gov.gr, dkalivia@otenet.gr, dimoss1@otenet.gr, dspetson@hol.gr, dhmostr@otenet.gr, mayor@hydra.gr, neafiladelfeia@neafiladelfeia.gr, psychico@otenet.gr, pappouschristos@yahoo.gr, chaidari2@yahoo.gr, halandri@otenet.gr, dimosoro@otenet.gr, ypeet-a@otenet.gr, ypoik@otenet.gr, info@neamakri.gr, dsmarath@otenet.gr, ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ - ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ , pressofficeinfo@varnavas.gr

Μην ξεχάσετε να ζητήστε Αρ. Πρωτοκόλλου αναγράφοντας κάτω από το κείμενο την ακόλουθη παράγραφο, έτσι ώστε να είναι υποχρεωμένοι να σας στείλουν πρωτόκολλο με E-mail. Αν δεν το κάνουν εντός 5 εργάσιμων ημερών προωθήστε το σε εμάς (στο E-mail: mikekatiaa@mail.com) και θα αναλάβουμε εμείς την συνέχεια.
Προσοχή !! Σύμφωνα με το άρθρο 14 του Νόμου 2672/1998 (ΦΕΚ 290 τ.Α) , τα μηνύματα e-mail, fax για να είναι έγκυρα θα πρέπει να περιέχουν απαραίτητα : Ονοματεπώνυμο ή επωνυμία (για Νομικό πρόσωπο), ταχυδρομική διεύθυνση κατοικίας, αριθμό τηλεφώνου ή fax, ιδιότητα του χειριστή.
Αν τα μηνύματα προέρχονται από υπηρεσία ή Δημόσιο φορέα να περιέχουν επιπλέον θέμα, ημερομηνία, αριθμό πρωτοκόλλου.
Το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τεκμαίρεται ότι έχει περιέλθει κανονικά στον λήπτη αν υπάρξει ηλεκτρονική επιβεβαίωση


Πηγή E-mail

ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΘΗΚΕ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε τι σκέπτεστε...