Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Αλήθεια, από πότε η «Κληρονομία» θεωρείται «Καταπάτηση» Κύριε Πάγκαλε ????

From: Kyriakos Gkikas [mailto:kyriakosgkikas@gmail.com]
Sent: Tuesday, January 24, 2012 3:31 AM
To: Αποδέκτες
Cc: nfo@pangalos.gr; ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ - ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ; ΛΟΥΙΖΟ ΙΟΡΔΑΝΗ; ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ – ΔΗΜΑΡΧΟΣ
Subject: Αλήθεια, από πότε η «Κληρονομία» θεωρείται «Καταπάτηση» Κύριε Πάγκαλε ????????????

Λονδίνο,    23  -   Ιανουαρίου   –  2012
Κυριάκος Γκίκας
Παύλου Κουντουριώτη 2
Γραμματικό – Αττικής
Τ.Κ 19007
Τηλ. 00447751370525
e-mail: kyriakosgkikas@yahoo.co.uk


ΠΡΟΣ
Γραφείο Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης
Ζαλοκώστα 10, 10671 Αθήνα
Τηλ. 213 1502100, Φαξ 210 3227544
Ε-mail : nfo@pangalos.gr, officeantiproedros.gov.gr



Αξιότιμε Κύριε Πάγκαλε,
Με έκπληξη πληροφορήθηκα σήμερα την από 12 Μάιου 2011 επιστολή σας, απευθυνόμενος στο Κύριο Κωνσταντίνο Κουλούρη, ομότιμο καθηγητή ΤΕΙ.

Είδηση αποτελεί τελικά, αφού και εσείς το παραδέχεστε,  ότι μόνο μια ομάδα ανθρώπων σχετικά με  τη δημιουργία  ΧΥΤΑ στο  Γραμματικό, έχουν προκαλέσει προβλήματα στο όλο σχεδιασμό του εν λόγου έργου της Κυβέρνησης.  Βλέπετε δεν φαίνεται να σας δημιουργεί πρόβλημα ο Δήμος Μαραθώνος για παράδειγμα που πρόκειται να φιλοξενήσει το έργο.
Δυστυχώς η Πολιτεία για την χωροθέτηση  του ΧΥΤΑ στην Ανατολική Αττική , όπως και για κάθε ΧΥΤΑ ανά την Επικράτεια. Δεν βασίστηκε σε συγκεκριμένα επιστημονικά δεδομένα, και δυστυχώς για εσάς, αυτά  είναι αμφισβητήσιμα τόσο από την Επιστήμη, όσο και από της Αρμόδιες Υπηρεσίες.  Δεν κατασκευάζεις ΧΥΤΑ σε χώρο που διέρχονται ρέματα.[i]
Μάθετε όμως Κύριε Πάγκαλε ότι «αυτός» που «κραυγάζει»,  που όπως πολύ σωστά αναφέρετε σαν παράδειγμα έχει το 1/20 της έκτασης  και είναι εναντίον της δημιουργίας ΧΥΤΑ στο Γραμματικό δεν είναι «Καταπατητής». Κατά καιρούς έχει δηλώσει  Δημόσια  το όνομά του και δεν έχει κρυφτεί πίσω από το δάχτυλο του. Γκίκας Αδαμάντιος λέγεται και είναι ο Πατέρας Μου. Αλήθεια, από πότε η «Κληρονομία» θεωρείται «Καταπάτηση» ??????????????????????????????
Τι είναι πάλι αυτό κύριε Πάγκαλε ????????[ii]   Είδατε του τίτλους ιδιοκτησίας μας και καταλήξατε ότι δεν είναι νόμιμοι ??????? Από πού το συμπεράνατε αυτό ???  Μπορείτε να τοποθετηθείτε επ’ αυτού ???   Αξιολάτρευτε Κύριε Πάγκαλε δεν θα πέσω στο επίπεδο σας, και αν αληθεύει ότι δηλώνετε 58 ακίνητα διαμερίσματα, καταστήματα, οικόπεδα, αγροτεμάχια κλπ σε Αθήνα, Εύβοια, Ελευσίνα και Τζιά. Εύχομαι από καρδιάς να είστε καλά και να τα χαίρεστε, εσείς και η οικογένεια σας..
Μάθετε κύριε Πάγκαλε ότι το κτήμα αυτό το καλλιεργούσαν και το είχαν αλώνι, τόσο  ο προπάππους ( Σταμάτιος Γκίκας), όσο και ο παππούς  μου Κυριάκος Γκίκας. Μάλιστα ήσαν και πολύ νοικοκυραίοι και   Λεβέντες και Παλικάρια από ότι μου λέει ο Πατέρας μου. Τους εκτιμούσαν  και τους  σέβονταν όλοι στο χωριό και δεν είχανε δώσει κανένα δικαίωμα.
Επίσης δεν εργάζομαι και δεν έχω καμία ειδική σχέση τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου στην Ελλάδα  σε καμία εταιρεία που ειδικεύεται στη διαχείριση των απορριμμάτων. Αυτό δε που με εξόργισε περισσότερο με την επιστολή σας είναι όταν αναφέρεστε για μελέτες που έχουν εκπονήσει διάφοροι , οι οποίοι πληρώθηκαν από εκείνους που δεν θέλουν να γίνει ο ΧΥΤΑ, εκεί που χωροθέτησε η Πολιτεία. Τι θέλετε να πείτε με αυτό Κύριε Πάγκαλε ?? Αμφισβητείτε την  Πανεπιστημιακή Κοινότητα ?? Μπορείτε να γίνεται περισσότερο σαφής ??Σας υπενθυμίζω ότι η μελέτη του τμήματος Γεωλογίας , Δρ Κελεπερτζή Πανεπιστήμιο Αθηνών. Καθώς επίσης και η μελέτη τμήματος Περιβάλλοντος, Δρ Ραψομανίκη Πανεπιστημίου Θράκης, έγιναν με αίμα και κόπο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κύριος Δημήτρης Δαμάσκος Μηχ. Μηχανικός πούλησε τη περιουσία του για να τις υλοποιήσουμε.. Σε αυτές τις μελέτες αναφέρεστε κύριε Πάγκαλε ??
 Σχετικά με την διαχείριση των απορριμμάτων στη πατρίδα μας και το τι γίνεται έχω αναφερθεί εκτενέστερα στο παρελθόν. Αν έχετε χρόνο μπορείτε να θυμηθείτε  εδώ[iii]
Οι τοπικές Κοινωνίες φυσικά και έχουν μερίδιο ευθύνης για την κατάσταση που επικρατεί και στη διαχείριση των απορριμμάτων, αλλά βλέπετε όταν ο απλός Πολίτης προσπαθεί να μάθει την αλήθεια, η όποια προσπάθεια του εξανεμίζεται. Δείτε απάντηση του Δήμου Μαραθώνα  όταν προσπάθησα να μάθω τον ισολογισμό της πρώην Κοινότητας Γραμματικού για τα τελευταία 8 οικονομικά έτη. [iv].
Προτεινόμενο Case Studyγια το Κύριο Πάγκαλο λόγο της θέση που κατέχει, αυτή του Αντιπρόεδρου της Κυβέρνησης
ΥΓ1.  Ενημερώστε μας πόσο στοίχησε η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για το ΧΥΤΑ Γραμματικού
ΥΓ2.   Πιέστε από πλευράς σας για να μάθουμε τους ισολογισμούς των 8 τελευταίων ετών- ( 2002 -2010) στην πρώην Κοινότητα Γραμματικού.
ΥΓ3.  Δείτε που πηγαίνανε τα χρήματα όλα αυτά τα χρόνια  από τη διαχείριση του ΕΣΔΚΝΑ
 Με Τιμή
Κυριάκος Γκίκας


[i]  Διάτρητες οι μελέτες για το ΧΥΤΑ Γραμματικού
http://marathonrecycling.blogspot.com/2012/01/blog-post_22.html
[ii]     Πόθεν έσχες  http://www.gkourou.com/2011/12/blog-post_2914.html
[iii]    Επιστολή – Απάντηση Κυριάκου Γκίκα προς τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης Θεόδωρο Πάγκαλο http://www.voreini.gr/?p=42853
[iv]  Απροσπέλαστη στους Πολίτες η διαδικασία πρόσβασης σε δημόσια έγγραφα. Η «Διαφάνεια» διαχείρισης του Δημόσιου χρήματος …..βαθειά κρυμμένη στα συρτάρια…  http://northmarathon.blogspot.com/2012/01/blog-post_05.html
Ενδιαφέροντα άρθρα  εδώ..
http://www.oxistoxyta.gr/gkikas1.htm
http://www.oxistoxyta.gr/docs/gkikasAug10.htm
http://attikanea.blogspot.com/2011/12/blog-post_5534.html
http://marathonrecycling.blogspot.com/2012/01/blog-post_22.html
http://marathonrecycling.blogspot.com/2011/12/blog-post_2551.html
------------------------------

Οδηγίες ανάγνωσης εικόνων: Με ένα αριστερό κλικ για αποκάλυψη των εικόνων και μετά  ένα δεξί κλικ και πλήρη προβολή  και το +



Σχετικά ΕΔΩ
Σχόλια

Αλεξ ΠροκοπακηςJan 25, 2012 07:33 AM
Με πάρα πολύ μεγάλη ανυπομονησία περιμένω την απάντηση του κ Πάγκαλου. Βέβαια όχι σ αυτήν την ζωή. ! Γιατί αυτοί οι άνθρωποι δεν συγκινούνται με την βέβαιη καταστροφή στο Γραμματικό και γενικά σε όλη την ΒΑ Αττική? =Νομίζουν ότι θα γλιτώσουν από τις συνέπειες η μήπως σκέπτονται να μεταναστεύσουν?

    1 σχόλιο:

    1. Με παρα πολυ μεγάλη ανυπομονησία περιμένω την απάντηση του κ Παγκάλου. Βέβαια οχι σ αυτήν την ζωή. ! Γιατί αυτοί οι ανθρωποι δεν συγκινουνται με την βέβαιη κλαταστροφή στο Γραμματικό και γενικά σε ολη την ΒΑ Αττική? =Νομίζουν οτι θα γλητώσουν απο τις συνέπειες η μήπως σκέπτωνται να μεταναστεύσουν?

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Γράψτε τι σκέπτεστε...